Everything Everything

book

Astazi va voi vorbi despre o alta carte minunata si anume “Everything everything” sau “Absolut tot” scrisa de Nicola Yoon.Mai nou aceasta care a aparut si la editura(Young)Art in limba romana insa volumul pe care il am eu este in engleza.

In carte este vorba despre aceasta fata Maddy care este alergica la lume.Desi suna ciudat aceasta a trait saptesprezece ani inchisa in casa si niciodata nu a fost curioasa de lumea de afara.

O familie se muta la casa de viz-a-viz,iar Maddy il vede pe baiatul lor,Olly .Mama ei ii interzice sa iasa afara pentru a se intalni cu el asa ca ea impreuna cu asistenta ei medicala il aduc pe el inauntru.Ei doi vorbeau pe mail sau prin biletele lipite pe geam pana sa se intalneasca pe bune.La finalul cartii ei pornesc intr-o aventura secrete si destul de scurta spre Hawaii.

Nu am ce sa va mai spun despre carte fara sa dau spoilere insa pot sa va spun cert ca la final e un super twist care da peste cap absolut toata imaginea formata despre carte pana in acel moment si mai pot spune ca si aceasta carte are un happy-end.

Un lucru care mi-a placut la carte e ca pe tot parcursul ei Maddy introduce un dictionar propriu cu explicatia(din punctul ei de vedere) unor cuvinte.E o carte super usor de citit si desi e foarte scurta chiar nu mi-a parut rau ca am terminat-o.

Advertisements

One thought on “Everything Everything

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s